Dakar Rally – Stage 9

Etape 9 – en dag med hvile og optankning🔋💪🏻

Idag er det hviledag, hvilket betyder tid til optankning af energi. Jeg kan mærke den falder på den rigtige mandag i år😉👌 Tempoet har været nede – tænk at jeg har kunnet nyde morgenmaden i dag og ikke skulle op kl. 4! 😴 Lige præcis det jeg havde brug for, inden vi kører mod varmen og de endnu større sanddunes i morgen♥️☀️

Når det går hurtigt under løbet skal det nogen gange gå så stærkt, at jeg ikke har 100% orden i mit gear og grej, så det var rart igen at få tid til at få organiseret sig, til de sidste 6 etaper.

Jeg kan allerede nu mærke at i morgen bliver en god dag og at jeg kommer godt fra start!😎🥳🤩 Forberedelse og teknik før fart💪🏻😉

Endnu en gang tak til alle jer som hepper og tror på mig! Jeg har brugt lidt tid i dag på at læse jeres beskeder igen. WAUW! Tak! I er vanvittigt søde at bruge tid på at skrive hver dag♥️🔥 DET gir energi♥️🙏🏻🔋