Dakar Rally – Stage 8

Stage 8 – 871 km.

Natten i bygningen sammen med de andre kører gik godt, og jeg har fået nogle gode timers søvn. Der kan være nætter, hvor jeg kun får få timers søvn på grund af støj rundt omkring i bivuakken.

Det virker som om jeg fik kørt det sidste kamelsyge ud af kroppen i dag på en rigtig god etape.
TAK til alle jer som var klar til at sende lidt danske forsyninger i min retning😉🫶

Det virker som om jeg har fundet mit Dakar flow og cyklen og jeg er mere forberedt på de forskellige vejr og naturforhold vi møder. Alt virker bare lidt større og lidt vildere, end jeg har set det før. Og ja, det sindssygeste er alligevel, hvor lange de etaper er. Men hey!, efter dagens etape er ca 70% af løbet erobret kilometermæssigt og jeg er slet slet ikke færdig med det her eventyr – jeg vil have mere🚀!

Jeg har kørt 3-4 timer i regn, som jeg heldigvis er vant til hjemmefra! Jeg havde håbet på at få en etape, hvor jeg fik mulighed for at køre alene og det fik jeg muligheden for i dag. Jeg kunne fokusere 100% på mig selv og navigationen – og det fandt jeg et rigtigt godt flow i.

Igen i dag fik jeg rykket mig et par pladser opad og slutter etapen som nr. 50 – og dermed som nr. 45 i det samlede løb. Jeg blev nr. 28 i min klasse (Rally2) og er her samlet nr. 23. I rookie-klassen ligger jeg en 7. plads ud af i alt 35 nye kører. Alt i alt MEGET tilfreds! Gi ‘mig mer´!❤️😎