Thomas Kongshøj Adventure

det handler om mindset

Gennem adventure og teambuilding i naturen sætter vi fokus på at styrke dit mentale mindset

En oplevelse hos TKA er en helt unik tur igennem naturen, som kombinerer El Offroad og teambuilding. Oplevelsen er præget af en blanding af Off-road og Enduro, som betyder at køreturen foregår i naturen som indebære sand, skov, jordbund og strandture. I modsætning til Motocross som er på en lukket bane. 

ALLE kan være med på sit eget niveau og alle vil få en god oplevelse. Alle ture er med guide og ved store grupper bruges der 2 guides. Vi tager naturligvis udgangspunkt i, at alle skal rykke grænser og blive udfordret og vi coacher undervejs. 

 

Når I møder ind til jeres teambuildingevent eller firmaoplevelse vil i få udleveret tøj, samt få instruktion med planlægning af jeres tur. I vil starte træningen på maskinen i kravlegården og guiden vil coache jer med teknisk træning så I bliver klar til den unikke tur i naturen. Thomas Kongshøj Adventure køre på KTM og Oset elektriske maskiner. 

 

 

Vi skræddersyer jeres oplevelse efter jeres behov – læs mere her på siden om hvordan andre har sammensat deres udviklingsrejse. 

Thomas Kongshøj Adventure 1
Thomas Kongshøj Adventure 3

Bliv en del af en bæredygtig rejse

Bæredygtige eventyr på 2 hjul udfordrer dit mentale mindset

Jeg har i 2020 konverteret min teambuilding virksomhed, til en 100% elektrisk og bæredygtig oplevelse på 2 hjul. Det gjorde jeg for at skabe bedre tilgængelighed og give flere mennesker, muligheden for at prøve og blive inspireret. Den elektriske maskine er nemmere at bruge, fordi den er uden gear og den går ikke ud. Det giver også en fordel at den ikke larmer, når der skal laves teambuilding øvelser og gruppen er på tur for at hygge sig i pauserne.

Thomas Kongshøj Adventure 5
Afspil video
Thomas Kongshøj Adventure 7
Afspil video

Sådan starter dit eventyr

1

Send os en forespørgsel

Vi står klar til at høre om hvilke udfordringer jeres virksomhed står overfor. Måske mangler I en ryste-sammen-tur, måske skal jeres ledelse lære hinandens grænser bedre at kende eller noget helt tredje.

2

Vi sammensætter et skræddersyet forløb

Vi har et stort udvalg af instruktører som kan imødekomme jeres behov. Vi skræddersyer jeres event efter en samtale om forventninger og formål og rådgiver jer ud fra den lokation som passer jeres behov bedst.

3

Vi udvikler os sammen

Når rammerne er på plads, så tager de professionelle instruktører sig godt af jeres medarbejdere og giver dem en oplevelse som giver dem fornyet fokus og energi når de vender retur til kontoret.

Udvikling på tværs:
Lærlinge og lederakademier

Kontakt os

Gavnø

Gavnøs lokation er 550 HK natur med skov og kyst som giver mulighed for eventyrlige og ekstraordinære oplevelser.

Vi laver både teambuildingevents og Offroad events og der er også mulighed for overnatning.

Adventure på 650 Hektar

Feddet

Feddets lokation er 650 HK natur med skov og strand og hede som giver mulighed for eventyrlige og bæredygtige oplevelser.

Vi laver både teambuildingevents og Offroad events.

Sikkerhed betyder alt for os!

1

Alder: 14 år

Er du under 18 år, skal dine forældre underskrive for dig. Så er du mere end velkommen.

2

Min. 160 cm. høj

Fodfeste er vigtigt for sikkerheden og derfor skal du kunne have flad fod på jorden, når du sidder på vores EL offroad freeride bikes. Det kræver du er 160 cm. høj.

3

Max. 200 kg.

For at kunne passe vores sikkerhedsudstyr må du max veje 200 kg.

Case


Holbøll tror med deres nyskabende tilgang både på det tekniske og det menneskelige. Derfor støtter de TKR og TKA.

Holbøll ved at medarbejderne er deres vigtigste ressource. Derfor spejler de sig i Thomas Kongshøj brandet og inspirer deres medarbejdere til et godt arbejdsliv.

75 år jubilæum

Thomas Kongshøj har bl.a. meget andet deltaget med sin TKA afdeling til Holbølls jubilæum i 2022. Her kunne gæster køre El Offroad på deres lokation i Næstved.
Forud for kørsel er altid guidet instruktion inden.

Sponsor

Med et sponsorat hos Thomas, er Holbøll samtidig også en del af sponsornetværket i TKR.

Her deltager de med andre sponsorer 4 gange om året og deler erfaringer.

Case


DELL styrker samarbejdet mellem afdelinger i hele Danamark

130 medarbejdere var mødt op da Dell afholdte Teambuilding hos Thomas Kongshøj Adventure på Gavnø. For Dell var det vigtigt at styrke sammenholdet blandt kollegaer som ikke hver dag ser hinanden fysisk.

Peter Rass via TrustPilot

Super arrangement, med en fantastisk lokation på Gavnø Slot. 

God dag hvor vores medarbejdere og kollegaer hyggede sig og havde en fantastik dag.

Henrik Nordholt via Trustpilot

Tak for et meget velorganiseret event på Gavnø!

UG med kryds og slange/13-tal/12-tal så har vi vist være samtlige karakterskaler igennem. TAK!!!

Case


Lærlingeakademiet i samarbejde
med BYENS TAG & FACADE

BYENS TAG & FACADE A/S er en ud af flere virksomheder som sammen med Thomas Kongshøj Racing sætter fokus på at udvikle lærlinge ud over det traditionelle svendebrev.

Coaching og udvikling

I samarbejde med mentaltræner og coach Ulrik Lynge, som til dagligt træner det danske fodboldlandshold sætter vi fokus på at udvikle det mentale mindset og sammenhold.

Bæredygtig rejse

BYENS TAG & FACADE A/S er på en bæredygtig rejse og derfor var omgivelserne hos Thomas Kongshøj Racing perfekte til at skabe rammerne for en udviklingsrejse.

Case


Teambuilding styrker ledelsen og samarbejdet.

Anlægsgartner Gottlieb samler et par gange om året deres formænd, for at styrke sammenholdet og lave noget sammen udenfor de normale rammer. I 2022 valgte de at besøge TKR, hvor de fik skræddersyet en dag til deres behov.

Ledelse og motivation

"Ulrik Lynge og Thomas Kongshøj havde lavet en fantastisk dag for os i de skønneste omgivelser. Man kan slet ikke lade være med at blive smittet af deres ambitionsniveau. Det var en utrolig inspirerende dag!"
Kim Gottlieb, Anlægsgartner Gottlieb.

Fart og mini golf

Helt konkret blev de 20 deltagere del op i 2 hold efter morgenmaden. Mens det ene hold kørte
Off-road spille de øvrige mini golf. Dagen sluttede med et lederoplæg med Ulrik som gav fornyet energi og satte fokus på sammenholdet.