Thomas Kongshøj Adventure

det handler om mindset

Gennem adventure i naturen sætter vi fokus på at ændre det mentale mindset

En oplevelse hos mig er en helt unik tur igennem naturen, hen over Feddets 650 hektar. Oplevelsen er præget af en blanding af Off-road og Enduro, som betyder at køreturen foregår i naturen som indebære sand, skov ,jordbund og strandture. I modsætning til Motocross som er på en lukket bane. 

ALLE kan være med på sit eget niveau og alle vil få en god oplevelse. Alle ture er med guide og ved store grupper bruges der 2 guides. Vi tager naturligvis udgangspunkt i, at alle skal rykke grænser og blive udfordret og vi coacher undervejs. 

Når i møder ind til jeres teambuildingevent eller firmaoplevelse vil i få udleveret tøj, samt få instruktion med planlægning af jeres tur. I vil starte træningen, på maskinen i kravlegården og guiden vil coache jer med tekniks træning så i bliver klar til den unikke tur i naturen. Thomas Kongshøj Racing køre på KTM og Oset elektriske maskiner. Der kan læses mere under fanen EL-Offroad.  


Vi har lokationer på Feddet, Mogenstrup og Gavnø. Med et team af dygtige instruktører slipper vi eventyret løs gennem EL-offroad oplevelser i Syd Danmark.

Thomas Kongshøj Adventure 1
Thomas Kongshøj Adventure 3
Thomas Kongshøj Adventure 5

det handler om mindset

"Uanset om du tror du kan, eller ikke tror du kan, har du ret."
Thomas Kongshøj

Thomas Kongshøj holder teambuilding og EL-offroad events i naturen. Med hans dygtige team af instruktører, mekanikere og mentaltrænere danner han rammen om at at udvikle mindset til at 

Adventure på 650 Hektar

Feddet

Feddets lokation er 650 HK natur med skov og strand og hede som giver mulighed for eventyrlige og bæredygtige oplevelser.

VIP ture

Gavnø

Gavnøs lokation er 550 HK natur med skov og kyst som giver mulighed for eventyrlige og ekstraordinære oplevelser.

Case


Lærlingeakademiet i samarbejde
med BYENS TAG & FACADE

BYENS TAG & FACADE A/S er en ud af flere virksomheder som sammen med Thomas Kongshøj Racing sætter fokus på at udvikle lærlinge ud over det traditionelle svendebrev.

Coaching og udvikling

I samarbejde med mentaltræner og coach Ulrik Lynge, som til dagligt træner det danske fodboldlandshold sætter vi fokus på at udvikle det mentale mindset og sammenhold.

Bæredygtig rejse

BYENS TAG & FACADE A/S er på en bæredygtig rejse og derfor var omgivelserne hos Thomas Kongshøj Racing perfekte til at skabe rammerne for en udviklingsrejse.

Case


Teambuilding styrker ledelsen og samarbejdet.

Anlægsgartner Gottlieb samler et par gange om året deres formænd, for at styrke sammenholdet og lave noget sammen udenfor de normale rammer. I 2022 valgte de at besøge TKR, hvor de fik skræddersyet en dag til deres behov.

Ledelse og motivation

"Ulrik Lynge og Thomas Kongshøj havde lavet en fantastisk dag for os i de skønneste omgivelser. Man kan slet ikke lade være med at blive smittet af deres ambitionsniveau. Det var en utrolig inspirerende dag!"
Kim Gottlieb, Anlægsgartner Gottlieb.

Fart og mini golf

Helt konkret blev de 20 deltagere del op i 2 hold efter morgenmaden. Mens det ene hold kørte
Off-road spille de øvrige mini golf. Dagen sluttede med et lederoplæg med Ulrik som gav fornyet energi og satte fokus på sammenholdet.

Sådan starter dit eventyr

1

Send os en forespørgsel

Vi står klar til at høre om hvilke udfordringer jeres virksomhed står overfor. Måske mangler I en ryste-sammen-tur, måske skal jeres ledelse lære hinandens grænser bedre at kende eller noget helt tredje.

2

Vi sammensætter et skræddersyet forløb

Vi har et stort udvalg af instruktører som kan imødekomme jeres behov. Vi skræddersyer jeres event efter en samtale om forventninger og formål og rådgiver jer ud fra den lokation som passer jeres behov bedst.

3

Vi udvikler os sammen

Når rammerne er på plads, så tager de professionelle instruktører sig godt af jeres medarbejdere og giver dem en oplevelse som giver dem fornyet fokus og energi når de vender retur til kontoret.

Bliv en del af en bæredygtig rejse

Bæredygtige eventyr på 2 hjul udfordre dit mentale mindset

Jeg har i 2020 konverteret min teambuilding virksomhed, til en 100% elektrisk og bæredygtig oplevelse på 2 hjul. Det gjorde jeg for at skabe bedre tilgængelighed og give flere mennesker, muligheden for at prøve og blive inspireret. Den elektriske maskine er nemmere at bruge, fordi den er uden gear og den går ikke ud. Det giver også en fordel at den ikke larmer, når der skal laves teambuilding øvelser og gruppen er på tur for at hygge sig i pauserne.

Sikkerhed betyder alt for os!

1

Alder: 18 år

Du skal minimum være fyldt 18 år for at kunne køre med på vores offroad ture.

2

Min. 170 cm. høj

Fodfeste er vigtigt for sikkerheden og derfor skal du kunne have flad fod på jorden, når du sidder på vores EL offroad freeride bikes. det kræver du er 170 cm. høj.

3

Max. 130 kg.

For at kunne passe vores sikkerhedsudstyr må du max veje 130 kg.

Vi står klar til at hjælpe dig...

Send os en besked, hvis du ønsker at afholde et event hos os – så vender vi hurtigt tilbage til dig!