Feddet

velkommen til feddet

650 hektar ren natur. Skov, mark, strand og dyreliv...

Vores mulighed spænder bredt. Vi har plads til 600 gæster og vi slår gerne tippien op og byder på alt fra grillpølser til gourmetmad i Kongshøj corner. I festsalen byder vi op til dans og fest med plads til 400 gæster. Feddet er en halvø fuld af eventyr som kan kombineres med EL-offroad…

Feddet 1
Feddet 3
Feddet 5

Foredrag - Dakar Rally for alle

Kom bag om verdens hårdeste Offroad løb - hør Thomas Kongshøjs foredrag om Dakar Rally

Hør foredraget om Dakar Rally fortalt af Thomas Kongshøj. Hvordan sætter man sig selv op til at køre 8.528 km. i en ørken på kun 15 dage?

Var der tidspunkter hvor han var ved at give op og hvordan genfandt han motivationen til at kunne fuldføre drengedrømmen?

Hvilke erfaringer tager han med sig og hvordan har han det efter løbet?

Det er blot nogle af de spørgsmål du får svar på når Thomas, inviterer til hygge, oplæg og gode historier på Feddet.

Oplægsholder: Thomas Kongshøj

Sted: Feddet 27, Faxe.

 

Pris: For nærmere information til at sammensætte den helt rette dag for jer, så kontakt Thomas Kongshøj på tlf.: +45 2074 2029.

Foredrag - Dakar Rally for ledere

Bliv inspireret af Thomas Kongshøjs måde at rykke grænser og hør hvordan han lykkes med sin største drengedrøm Dakar Rally sammen med sit team

Hør foredraget om Dakar Rally fortalt af Thomas Kongshøj. Hvordan sætter man sig selv op til at køre 8.528 km. i en ørken på kun 15 dage under ekstreme forhold?

Hvordan motiverer man sig selv og ikke mindst sit team til at opnå vilde resultater, når motivationen skal konkurrere med vilde ekstremer og man har brækket 4 riben – det får du svaret på når Thomas inviterer ledere til oplæg om Dakar Rally – verdens hårdeste ørkenløb.

Ud over foredrag, så kommer I efterfølgende ud og køre EL Offroad sammen med Thomas i Feddets skønne natur. Vi starter naturligvis med undervisning, og stiller udstyr, maskine og tøj til rådighed inden vi tager ud og rykker personlige grænser. Dagen slutter med gourmetburgere og netværk med de øvrige ledere.
Med dig hjem får du inspiration, 4 køretekniske teknikker, og du har rykket nogle personlige grænser som du kan bruge i hverdagen og i dit lederskab.

Foredragsholder: Thomas Kongshøj

Sted: Feddet 27, Faxe.

Tid: Kl. 9-13.

Pris: For nærmere information til at sammensætte den helt rette dag for jer, så kontakt Thomas Kongshøj på tlf.: +45 2074 2029.

 

 

Offroad For alle

Specialevent
med EL Off-Road

Skal du afholde et teambuildning event, polterarbend, ledelseskursus eller skal du bare på eventyr med vennerne, så kan du komme med en af Thomas Kongshøjs dygtige instruktører på Off-Road eventyr.

Vi tager ud i naturen og her oplever du Danmarks største EL-Offroad oplevelse med 650 hektar natur.

Instruktører: Ian Richard, Kasper Klindt eller Jozsef Kiss.

Sted: Feddet.

Antal: Fra 3 til 160 personer. Vi kører i hold af 20 personer per afgang.

Pris: Ring for pris.

Booking: Kontakt Thomas Kongshøj på tlf.: +45 2074 2029

For Ledere

Få en fantastisk oplevelse med dine kollegaer væk fra kontoret

Lad dig inspirer af Thomas Kongshøjs fantastiske historie fra han som 11-årig kastede sig over motocross sporten, til han i dag som professionel eliteudøver kører i ørkner og dybe skove med sin motocrosscykel. Se bl.a. den cykel han kørte på til VM i 2021 hvor han vandt en 3. plads og hør om hvordan han forbereder sig til Dakar Rally i 2023/24 og 25 som han netop har kvalificeret sig til.

Tag med Thomas på eventyr ud i naturen og oplev Danmarks største EL-Offroad oplevelse med 650 hektar natur og kør på strand og i skov.

Instruktører: Thomas Kongshøj

Sted: Feddet.

Antal: Fra 8-160 personer.

Pris: For nærmere information til at sammensætte den helt rette dag for jer, så kontakt Thomas Kongshøj på tlf.: +45 2074 2029. Eller på direkte mail tk@tkr.nu

 

Workshop

Teambuilding og mentaltræning.

Har I brug for et anderledes event, hvor I arbejder med teambuilding og mentaltræning, så lad jer inspirer af Thomas Kongshøjs eventyr når han fortæller sin fantastiske historie fra han som 11-årig kastede sig over motocross sporten, til han i dag som professionel eliteudøver kører Dakar Rally i 2023. 

Thomas Kongshøj ved gennem hans sport hvor vigtigt mentaltræning er for at kunne yde sit maksimale. Så lad Thomas kigge forbi jeres kontor og inspirer jer til at rykke jeres mentale mindset.

”Thomas har med sit helt særlige og rolige gemyt en fantastisk evne til at alle får et trygt og roligt rum i sin coaching, hvor man føler sig i de bedste hænder. Han er desuden konstruktiv og professionel samtidigt med han sætter en ære i at sætte dig og udvikling forrest. Jeg kan kun give Thomas de bedste anbefalinger”
Lisbeth Kruse Lehrmann, Executive Business Coach

Instruktører: Thomas Kongshøj

Sted: Din arbejdsplads.

Antal: Fra 5-1000 personer.

Pris: For nærmere information, så kontakt Thomas Kongshøj på tlf.: +45 2074 2029.

 

Lærlinge og elevakademi

Giv dine lærlinge eller elever en særlige oplevelse som rykker dem mentalt.

Vores lærlingeakademier tilbyder en enestående kombination af teambuilding øvelser og personlig udvikling. Vi tror på, at de bedste læringsoplevelser kommer fra at udfordre sig selv i naturen, og vi er dedikerede til at skabe det rette rum, hvor unge mennesker kan vokse og udvikle sig som både professionelle og individer. 

Instruktører: Thomas Kongshøj og Team TKA.

Sted: Feddet.

Antal: Fra 8-250 personer.

Pris: For nærmere information til at sammensætte den helt rette dag for jer, så kontakt Thomas Kongshøj på tlf.: +45 2074 2029.

 

Mød Team TKA`s dedikerede instruktører
Ian - Kasper -Jozsef og Thomas

Lad adrenalinen få frit løb! Vi sætter fokus på den ultimative teambuilding - hvor alle kan være med!

Team

Vores hold af dygtige instruktører står klar til at tage godt imod jer og give jer en dag I ikke glemmer.

Naturen

Vi sætter naturen i fokus og der bliver også rig mulighed for at tage billeder undervejs.

Vi skræddersyer oplevelserne efter dit behov

1

Send os en forespørgsel

Vi står klar til at høre om hvilke udfordringer jeres virksomhed står overfor. Måske mangler I en ryste-sammen-tur, måske skal jeres ledelse lære hinandens grænser bedre at kende eller noget helt tredje.

2

Vi sammensætter et skræddersyet forløb

Vi har et stort udvalg af instruktører som kan imødekomme jeres behov. Vi skræddersyer jeres event efter en samtale om forventninger og formål og rådgiver jer ud fra den lokation som passer jeres behov bedst. Vi kan lave alt fra minigolf, EL-Off-road, ridning til fest i festsalen eller tippi.

3

Vi udvikler os sammen

Vi står klar til at høre om hvilke udfordringer jeres virksomhed står overfor. Måske mangler I en ryste-sammen-tur, måske skal jeres ledelse lære hinandens grænser bedre at kende eller noget helt tredje.

Øvrige aktiviteter og muligheder

Feddet byder på meget andet end
EL-Off Road.

Aktiviteter i naturen

På Feddet kan du prøve kræfter med sømblok, adventure golf, gummistøvlekast, vandretur til Fugletårnet, bålhygge, ridning, shelterovernatning og meget andet.

Mad og drikke

Alle de aktiviteter kræver mad og drikke. Derfor har vi samarbejde med lokale restauratører som kan leverer alt fra pølsevogn til gourmet pizza og burger. Det er naturligvis også muligt at lave maden selv - over bål.

Fra fart til fest og hygge...

Fedladen er Feddets festsal som kan huse op til 400 mennesker.

Vi har også mulighed for at slå en tippi op hvor I kan være op til 100 personer.

Rustikke omgivelser

Feddet gemmer på denne skønne perle, som danner de perfekte omgivelser for et medarbejderarrangement eller en god fest.

Booking

Skriv dine ønsker til os, så vil vi gøre alt for at få dine drømme til at gå i opfyldelse og skabe den bedste dag for dig og dine gæster.

Dit næste eventyr

Vil du også ud og køre
EL-Offroad eller skal vi stå for dit næste arrangement?

Så lad os tage på eventyr sammen….