Dakar Rally – Stage 10

Etape 10 – 686 km.🔥

En dag af gangen. En time af gangen og nogen gange et minut af gangen. Sådan har det været hernede i ekstremerne og det har virket indtil nu, at navigerer mig frem ud fra, hvor hårde tingenes tilstand er. I starten var jeg nok på minutstadiet fordi alt var nyt, alt var større og alle inputs skulle analyseres. Nu er jeg kommet så langt at det er detaljerne som nørdes og jeg rykker mig hele tiden, samtidig med at flowet giver mig enorm energi🔋🚀

Dagen i dag er gået super godt. Der har været skruet op på sanddunes og sandet har været vådt, så det var en hård omgang i det tunge underlag. Kroppen havde allerede vænnet sig lidt til restitutionen fra hviledagen i går, så den skulle liiiige i gang igen!🤩 Særligt sidst på etapen, som bestod af tracks, kunne jeg mærke at kroppen var i flow igen og der kom også god fart i biken.

Solen var fremme i dag, det lærer man at sætte pris på, for det er stadig en kold omgang hernede. I morgen starter etapen tidligt da vores transportstykke inden etapen er lang, så jeg skal ekstra tidligt i seng i dag. Igen i morgen bevæger vi os i Empty Quater, som er de mest øde områder vi kommer i nærheden af, eventyret lever!🤩

Tak for jer og tak for endnu en fantastisk dag!♥️🙏🏻

Jeg slutter som nr. 44 på etapen og nr. 45 samlet. Nr. 24 på dagen i min klasse Rall2 og samlet som nr. 23. Og så blev jeg i den 6. bedste rookie og samlet nr. 7.