Dakar Rally – Stage 4

Stage 4 – 573 km🔥🏜️

Dagen i dag bød på eventyr i form af sand, så nu kender vi Saudi igen😉 Morgenerne er kolde og her er næsten frostvejr, når vi kører ud til start. Jeg kan se alle kører begynder at blive drænet allerede og smilet ikke altid vender den rigtige vej, men det er derfor vi er her! Udfordringen! Der er dømt fuld fokus derude i sandet og efter første refuel var det rart med noget mad, så energien kunne komme tilbage. Det gik godt i dag. Godt flow og en god etape. Jeg kan godt mærke trætheden begynder at indfinde sig med 4 timer søvn og 10 timers kørsel.😮‍💨😴

Jeg varmer mig i sjove gamle oplevelser, som jeg finder frem når det er lidt hårdt derude og så er det rart at komme hjem til teamet. Mekanikkerne knokler og har skilt hele maskinen ad i dag, da de har fundet vand i tanken og @tess.escribano er fantastisk til at hjælpe med massage efter kroppen er blevet gennemtæsket derude.

Jeg kan mærke jeg lever og det er her jeg har det bedst! ✌🏻💪🏻

I dag slutter jeg som samlet nr. 59 og nr. 34 i min klasse på dagen og som nr. 54 samlet i løbet, så jeg er virkelig godt tilfreds. Vi ses igen i sandet i morgen.🥳🔥