Dakar Rally -Stage 3


Jeg kunne godt mærke smerterne fra gårsdagens styrt, de første 220 km. Kroppen er ramt og jeg har utallige blå mærker, men efter refuel genfandt jeg flowet derude.

Etapen blev aflyst efter 377 km. da vejret pludselig skiftede og jeg måtte køre resten af vejen i regn, hagl og vind som gjorde det svært bare at køre transportstykket hjem. Jeg havde det ret meget som, at sidde i et isbad i 4 timer! Af sikkerhedsmæssige årsager valgte de at aflyse, da selv helikopterne ikke kunne komme i luften.Jeg er kommet godt i mål, men det var godt nok en udforende etape i dag. Lige nu sidder vi i en camp, hvor ryttergården er oversvømmet og jeg er spændt på om løbet kan fortsætte i morgen. Det varme tøj skal findes frem for jeg er gennemkold og hænderne sover, så Karina skriver ud i dag.✌🏻
Tak for opbakningen – den varmer trods alt – kolde hilsner fra ørkenen🔥🥶♥️