Dakar Rally – Stage 5

Stage 5 – 643 km

Efter regn kommer solskin og hver en stråle blev nydt i dag!☀️

Jeg havde en lidt slow start igen i dag, men efter refuel var energien god i kroppen. At ramme et spor i sandet, hvor jeg kan komme i det rigtige flow på cyklen, er ganske magisk for mig. Adrenalinen rammer kroppen og når man sidder efter endt arbejdsdag, smager en sandwich altså ekstra godt i solen, skal jeg hilse og sige.🥪

Jeg havde igen i dag lidt udfordringer med den forreste benzintank pga. vand i benzinen hernede og når der kun er benzin i den ene tank, kan det være svært med balancen på biken i sandet. Trods det, var det som om der var medvind på sporet i dag og jeg kunne holde mig kørende på positive tanker. Og så havde jeg en melodi på hjernen i dag – hvis du er nysgerrig – skal du hoppe ind og lytte til seneste podcast med sangskriver fra i går… måske du vil ku li den😉🎶https://player.fm/series/sangskriver-2737776/rasmus-walter

Efter et godt flow kommer også gode resultater og dermed rykkede jeg også adskillige pladser frem i placeringerne i dag. Det betyder en plads 49 samlet. I Rally2 blev det til en samlet 23. plads. En 7. plads blandt 35 rookies. Teknik før fart🥳

I morgen er jeg klar til oplevelsen på etapen på 922 km.🔥🔥🔥🔥