Dakar Rally – Stage 2

Starten bød på mange sten som resulterede i et styrt. Det tog mig 100 km at genfinde flow og være helt klar igen. Arme, skulder og hofte blev ramt men heldigvis gjorde min airbag fra Helite Frankrig, som jeg er sponsoreret af, det helt sublimt! 👌🏼🙏🏻 den er ny for mig at køre med, men den gør det sgu godt! Den blev udløst og tog meget af faldet. Efter få sekunder var den fyldt igen og klar til race👌🏼 jeg nappede lige et styrt mere og blev ramt i venstre side – bare for at holde balancen ved lige i kroppen – på den måde kunne jeg næsten udligne skrammerne😜😬

Navigationen er det sværeste for mig – i går gik det fantastisk og i dag havde jeg kun problemer med et way point, som jeg måtte lede efter. Men jeg fandt det og undgik dermed straftid💪🏻

Vi er draget længere nord på som gør landskabet er mere frodigt, men det er nu ikke meget jeg får set mig om når jeg skal holde øje med de satans sten😝🫣 i går mødte jeg masser af kameler og i dag tror jeg ikke jeg har set et eneste dyr🐪🐪🐪🐪🐪

Det vælter ind med hilsner hjemmefra på sociale medier og flere og flere følger med! Vi (Karina & jeg) forsøger ihærdigt at svare jer alle. I er sgu søde! 1000 TAK😘♥️✋🏻