Dakar Rally – Stage 12

Stage 12 – 376 km.🌵🇩🇰🔥🙏🏻

Jeg er tilbage i bivuakken efter 12. etape.

Jeg startede dagen med en bike som trængte til at få skiftet kuglelejer i kornrøret, men da det både ville tage for lang tid at skifte og jeg manglede det rigtige værktøj, måtte jeg vente til efter etapen. Så det er dejligt at være tilbage til de dygtige mekanikere, som kan få biken tilbage i topform.🔥

Alt gik heldigvis fint, det tiltros. Det har både været en sjov og god dag i det løse sand. Det kan godt betegnes som lidt af en legeplads at komme derud, og give den gas og selvtilliden er høj når kørslen virker. Sidder man fast er det svært at komme fri igen, så biken skal holdes på den helt rigtige hastighed i det løse sand.🌵🏜️

Hermed er den sidste marathonetape overstået. Der er kun 1.092 km. tilbage samlet ud af knapt 9000 km. som vi har tilbagelagt siden nytårsaften. Det føles vitterligt som at være kørt mod verdensende med de øde landskaber vi kører i og tit kører vi helt alene. Godt jeg er en mand, som kan li’ mit eget selskab! 😝 Men jeg glæder mig nu også til at komme hjem til jer alle sammen igen og kramme mine unger!♥️🤩

I er for seje at I stadig hepper alle sammen – det varmer helt vildt og jeg bliver helt rørt hver gang jeg læser jeres kommentarer!🙏🏻🇩🇰🇩🇰🇩🇰

//

Stage 12 – 376 km.

I’m back in the bivouac after the 12th stage.

I started the day with a bike that needed to have the ball bearings in the grain tube replaced, but as it would both take too long to change and I lacked the right tools, I had to wait until after the stage. So it’s great to be back with the skilled mechanics who can get the bike back in top shape.

Fortunately, everything went well, it is believed. It has been both a fun and good day in the loose sand. It can be described as a bit of a playground to get out there and give it gas and confidence is high when the driving works. If you get stuck, it is difficult to get free again, so the bike must be kept at exactly the right speed in the loose sand.

With this, the last marathon stage is over. There are only 1,092 km. remaining total out of almost 9000 km.