Dakar Rally – Stage 13

Stage 13 – 675 km. – Dagen før DAGEN..Dagen før FINAL stage💪♥️!🥳🏁

En dag starter typisk med at jeg kan mærke smerter i kroppen, sådan var det også i dag! 😖 I arme. I ben. I hænder. De gamle skader sender mig en kærlig hilsen, og en ny dag er i gang. Men når jeg er varm og adrenalinen flyder i kroppen efter en halv times kørsel, kan jeg igen præsterer, ud fra den erfaringen hver dag har givet mig!🙏🏻 Vi startede direkte i sanddunes i dag – min favorit disiplin i det løse sand!🔥

Mens det hele kørte i det bedste flow blev jeg ramt af søsyge i sandbølgerne.🤢🥴Kvalmen, hovedpinen og svimmelheden tvang mig til at sætte hastigheden ned. Og så skulle der kæmpes! Jeg blev ved med at fokusere på 3 km. af gangen og fortælle mig selv positive historier. Fuck, hvor var der langt hjem til bivuakken, da jeg kunne se flere hundrede kilometers kørsel foran mig. Efter gentagelsen, hvor jeg blev ved og ved og ved og ved… og ved med at kæmpe, genvandt jeg til sidst energien💪🔋🚀Luften kom tilbage i kroppen og jeg kunne til sidst køre med fuld kraft igen og endte med indhente og overhale 8 andre kørerer inden mål.😝🤪🔥

Nu er der briefing på morgendagens etape og jeg skal forberede mig inden jeg skal finde ind i mig selv og finde nattero.💤

I har været i mine tanker i dag🙏🏻🔥🇩🇰♥️ og det vil I være igen i morgen, hvor de sidste km. skal kæmpes hjem 🏁💪😃🥳🔥🇩🇰🙏🏻

@joyride_race_service

📸 @rally_zone

Borgen Media

//

Stage 13 – 675 km. – The day before THE DAY..The day before the FINAL stage💪♥️! 🏁

A day typically starts with me feeling pain in my body, and that was the case today! 😖 In arms. In legs. In hands. The old injuries send me a loving greeting and a new day is underway. But when I’m warm and the adrenaline flows in my body after half an hour of driving, I can perform again, based on the experience that every day has given me!🙏🏻 We started directly in the sand dunes today – my favorite discipline in the loose sand!🔥